Μερικοί άνθρωποι απλά δεν παντρεύονται

Μόλις εμπλακείτε, η συζήτηση είναι συνήθως αν θέλετε να έχετε μια σύντομη ή μια μακρά δέσμευση. Θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας κάποια αναπνευστική αίθουσα για να σχεδιάσετε και να απολαύσετε το να ασχολείστε ή να μεταβείτε δεξιά σε μια παντρεμένη ευδαιμονία; Αλλά, ενώ αυτές είναι σίγουρα οι πιο κοινές προσεγγίσεις, υπάρχει μια επιλογή Γ: Μερικοί άνθρωποι απλά δεν παντρεύονται. Οι δεσμεύσεις δεν τελειώνουν στο γάμο, όχι επειδή το ζευγάρι χωρίζεται, αλλά επειδή απλώς επιλέγουν να παραμείνουν δεσμευμένοι. Ευτυχώς πάντα μετά, χωρίς σχέδια γάμου.

Για κάθε γυναίκα που θέλει να παντρευτεί, αυτό πρέπει να μοιάζει με ένα συνολικό εφιάλτη – που ζει σε γαμήλια καθαρτήρια. Ο γάμος είναι η ημέρα που φανταζόταν με τον σύντροφό τους και η σημασία του είναι πάρα πολύ για να αγνοηθεί. Αλλά για τις γυναίκες που τους αρέσει η ιδέα της δέσμευσης, αλλά δεν είναι τόσο έντονοι για το γάμο ή για να έχουν μια μέρα, η διαμονή τους μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Ένα συμβαλλόμενο μέρος δέσμευσης σημαίνει ότι μπορείτε ακόμα να έχετε μια γιορτή (και, κυρίως, τα δώρα), αλλά για εκείνους που απλά βρίσκουν την ιδέα ενός γάμου πάρα πολύ μεγάλη πίεση, δεν χρειάζεται να κάνετε το επόμενο βήμα. Μπορείτε απλώς … να είστε.

Γιατί λοιπόν ένα ζευγάρι θα επέλεγε να μείνει σε μια δέσμευση; Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί λόγοι που μοιράζονται οι πραγματικές γυναίκες. Όταν πρόκειται για το γιατί ο γάμος δεν είναι πάντα ο τελικός στόχος, το σκεπτικό μπορεί να είναι πολύ πρακτικό να είναι απόλυτα ρομαντικό.
Εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνος προσφοράς

Μερικές φορές, η πραγματική ζωή παρεμποδίζεται. Το σχέδιο μπορεί να είναι να παντρευτείς αλλά, καθώς τα γεγονότα ξετυλίγονται, αρχίζει να φαίνεται λιγότερο πραγματική – και λιγότερο προτεραιότητα. “Αρχικά, θέλαμε να εξοικονομήσουμε χρήματα για έναν μεγάλο γάμο, οπότε πιστεύαμε ότι θα περιμέναμε δυο χρόνια”, λέει ο Λόρεν, 31 ετών, που ασχολείται εδώ και δυόμισι χρόνια. “Αλλά τότε υπήρχε πάντα κάτι καλύτερο να βάλουμε τα χρήματα προς την κατεύθυνση. Θα θέλαμε να παντρευτούμε κάποια μέρα, αλλά τώρα και οι δύο αισθανόμαστε ότι θέλουμε να βγάλουμε πρώτα ένα σπίτι – το οποίο θα μπορούσε να περάσει πέντε χρόνια. “Τα χρήματα είναι ένα πολύ κοινό θέμα για μια μακρά δέσμευση που μετατρέπει μια δαχτυλίδια μπριγιάν μακρύτερη δέσμευση και ίσως ακόμη και μια αόριστη. Με το κόστος ζωής και το χρέος των φοιτητικών δανείων να είναι τόσο υψηλό, είναι εύκολο να δούμε πώς συμβαίνει. Και αφού βγάλετε λίγο το γάμο, υπάρχει πάντα κάτι άλλο που μπορείτε να βρείτε για να ξοδέψετε τα χρήματα.
Πρακτικές εκτιμήσεις

Τα χρήματα και οι πρακτικές σκέψεις δεν αφορούν πάντα τον ίδιο τον γάμο. Για ορισμένα ζευγάρια που παντρεύονται μπορεί να μοιάζει σαν μια μεγάλη ιδέα μέχρι να εξετάσουν τις επιπτώσεις που θα έχει στη ζωή τους, τότε βλέπουν ότι θέματα όπως οι φόροι και οι επιδοτήσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά. “Αποφασίσαμε να περιμένουμε γιατί ο γιος μου θα asimenia daxtylidia πηγαίνει στο κολέγιο και αν μπορεί να πάρει επιχορηγήσεις θα περάσουν μόνο από το εισόδημά μου”, εξηγεί ο Sossity, 45 που έχει ασχοληθεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια. “Ο αρραβωνιαστικός μου είναι μόνο για την εξοικονόμηση χρημάτων! Και δεν με πειράζει να περιμένουν. “Ήταν μαζί για 10 χρόνια πριν παντρευτούν, οπότε είπε ότι περιμένουν λίγα περισσότερα μετά από μια δέσμευση δεν φαινόταν σαν μια τεράστια αλλαγή. Ακόμα κι αν δεν παντρευτούν, είπε ότι δεν έχει σημασία.
Αυτό ήταν ό, τι χρειάζονταν

Δεν ήταν πάντα χρήματα που οδηγούσαν την απόφαση να μην παντρευτούν. Για μερικούς ανθρώπους, η απασχολημένη απλώς αισθάνθηκε σαν αρκετά. “Ήμουν τόσο χαρούμενος να πάω να ασχοληθώ και αγαπώ τον σύντροφό μου”, λέει η Zoe, 38 ετών. “Είμαστε δεσμευμένοι για πέντε χρόνια και, αν είμαι ειλικρινής, δεν βλέπω να αλλάζει. Ήθελα να έχω μια δημόσια (και ιδιωτική) εκδήλωση δέσμευσης μεταξύ μας, αλλά νιώθω σαν να έχω αυτό. Είμαστε αφοσιωμένοι, έχουμε ένα σπίτι και δύο παιδιά μαζί, δεν ήταν ποτέ για ένα γάμο. “Αν και για ορισμένες γυναίκες kosmimata αυτό μπορεί να ακούγεται αντι-διαισθητικό, βλέπω εντελώς τα οφέλη της διαμονής. Μπορείτε να αισθανθείτε ασφαλείς ότι και οι δύο αναγνώρισαν τα σχέδιά σας να είστε μαζί, στον εαυτό σας και σε όλους τους άλλους, αλλά δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τα χρήματα και την ενέργεια για να σχεδιάσετε έναν γάμο. Επιπλέον, κάποιοι απλά δεν τους αρέσει η προσοχή. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να είναι.

Δείτε περισσότερα: Πρόσφατα αφοσιωμένος; Εδώ είναι πώς να χειριστεί όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το γάμο σας

Μπορεί να φανεί ότι το λογικό πράγμα που πρέπει να κάνετε μετά την ανάμιξή σας είναι να αρχίσετε να σχεδιάζετε έναν γάμο. Και για τους περισσότερους κολιέ με όνομα ανθρώπους, ακριβώς αυτό παίζει. Αλλά για μερικούς, η ζωή γίνεται λίγο πιο περίπλοκη. Μονόπετρο Αυτό δεν σημαίνει ότι η δέσμευσή τους είναι λιγότερο ισχυρή, σημαίνει απλώς ότι οι προτεραιότητες αλλάζουν. Ένα από τα σπουδαία πράγματα για τις σύγχρονες σχέσεις και τους σύγχρονους γάμους είναι ότι μπορεί να φανεί διαφορετικό και να είναι διαφορετικό για όλους. Και αν είναι εμπλακεί εργάζεται για σας, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην παραμείνουμε ακριβώς έτσι.

Leave a Reply